Vino in fiecare joi de la ora 21:00 (ora RO) alaturi de mine la RADIO ROMANIA ON-LINE

marți, 9 decembrie 2008

Doar amintiri placute


Dupa ce am emis timp de un an la Radio Tineret, am fost acceptata de catre Dj Cyp in Virtual Radio Station si dupa cateva saptamani (sper ca-mi amintesc bine) mi s-a propus sa intru in direct la Radio Dor de Tara. Un pas foarte mare pentru mine pot spune si un vis implinit.
Cu foarte mai mari emotii am spus ... "BUNA SEARA ROMANE" in data de 5 octombrie 2006 la ora 19:00. Mi-am luat "rolul" in serios de moderator de emisiune si mi-am dorit sa transmit CEVA pe timpul meu de emisie: sa fac ascultatorul sa se simta cat mai bine, sa-i ramana macar o informatie asa ca m-am decis sa aleg pentru fiecare emisie cate o tema si s-o dezbat impreuna cu prietenii mei (caci erau si au devenit mai mult decat ascultatori de RDT). Timpul meu de emisie era de la ora 19:00 -00:00 insa de foarte multe ori am iesit spre dimineata si asta nu pentru ca mi-ar fi interzis cineva sa-mi tin emisia sau pentru ca nu erau ascultatori, ci din simplul motiv ca nu mai puteam vorbi; erau multe raspunsuri legate de tema, muzica de cautat sa fie pe placul TUTUROR, era ... o adevarata relaxare.
Orice ai face in viata, daca pui si putin suflet devine si mai frumos.
Erau zile cand imi doream sa emit, sa fiu in fata microfonului insa din pacare facultatea sau serviciul nu-mi permiteau asa ceva. Poate ca va veti intreba : "care serviciu, nu erai la RDT?"
Da eram la RDT, insa doar vineri seara si asta pentru ca era voluntariat. Ca sa traiesti in Romania mai trebuie sa faci si altceva. Cati tineri nu fac asa ceva: facultate si un serviciu.
Daca ar fi sa mentionez colegii pe care i-am avut si care si-au lasat "amprenta" in viata mea (imi sunt prieteni si acum), as incepe cu Laurentiu (a fost primul pe care l-am cunoscut) si apoi as continua cu Sandryno- venit la cateva saptamani dupa mine in RDT. (– pe cand o emisie in trei? Apropo eu stau la butoane si voi in fotolii) Impreuna am mers la festivalul din Nurnberg din 2007. Sa nu uit nici de Robo si Malin care sunt stabiliti in Nurnberg. Am avut parte de cea mai ... sa-i zic frumoasa si deosebita (am nimerit?) experienta; am scris la momentul potrivit si un articol, am pus si poze si cu siguranta le voi pune si aici.
As continua cu Caty (asistenta) si Catta din Iasi.
Prin intermediul emisiunilor mele am cunoscut alti prieteni: pe Alexandra si Eugen din Galati, Alex din Iasi. Lor, pot sa spun, ca mi-am lasat mai mult eu amprenta. Auzindu-ma la radio si-au dorit sa fie in locul meu si am facut in asa fel incat sa-si vada ei visul cu ochii. Acum Eugen are un post de radio : RADIO SUFLETEL, iar Alex emite inca la RDT.
Sa fi uitat oare pe cineva? Pe Moshu' din Bucuresti cel care prezenta "Cutiuta Muzicala".
A fost o echipa frumoasa!
Acum am pus in cupa amintirii doar lucrurile frumoase, intamplate in decursul a celor doi ani de RADIO DOR DE TARA si merg mai departe. Sunt fericita ca si acum mai sunt oameni care isi amintesc emisiile mele si ca ma vor din nou la ... radio. Am o promisiune care mi-am facut-o in primul rand mie si apoi voua: voi reveni la radio, insa doar atunci cand va exista o echipa si oameni dispusi sa munceasca in mod egal doar pentru ascultatori. Va veni si acea zi!


Un mic sfat pentru voi: daca va doriti ceva cu adevarat este imposibil sa nu se implineasca mai devreme sau mai tarziu, totul e sa nu va pierdeti speranta! sau mai bine spus: GANDITI-VA LA TOT CE AVETI, NU LA SINGURUL LUCRU CARE VA LIPSESTE! ca-ntr-o zi, atunci cand va asteptati mai putin va veni! (maxima din fiecare emisiune)


P.S. Accept pareri si critici din partea voastra! (Un simplu click la comentarii)

3 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

bafta si numai bine in 2009!

ROSCA Roxana (Fulguletz_) spunea...

Multumesc asemenea!

TOT BANATU-I FRUNCEA spunea...

..odata transpuse in cuvinte ce prind zbor,visele nu-ti mai apartin...destinul,sansa,norocul sau ...nesansa,nenorocul..le v-a ajuta sa infloreasca sau sa paleasca...as incheia parafrazandu-te : "GANDESTE-TE LA TOT CE AI, NU LA SINGURUL LUCRU CARE-TI LIPSESTE!"
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ce am !
MULTUMESC FULGULET !