Vino in fiecare joi de la ora 21:00 (ora RO) alaturi de mine la RADIO ROMANIA ON-LINE

sâmbătă, 19 iunie 2010

Iuliana Cretu : "Muzica ... o punte intre suflete"


Ce reprezinta muzica pentru tine si cum o simti?
Daca ar fi sa dau o definitie: o punte intre suflete! M-am gandit de multe ori,de ce Dumnezeu mi-a daruit acest frumos cadou, vocea mea, de ce atunci cand cint ma simt intr-o alta lume,o lume minunata unde totul e invaluit de o aura pozitiva.
Fulguletz_ sunt atit de multe intrebari care-mi apar la nesfarsit incat, uneori ma amuz vizualizindu-ma asemenea unui generator din care ies baloane de sapun avind forma semnelor de intrebare.
Dar timpul imi aduce, rand pe rand, raspunsuri la intrebarile mele. Referitor la insemnatatea muzicii in viata mea: oh sunt atit de multe de spus! Prin ea am descoperit acel combustibil care-mi hraneste sufletul, privind-o ca pe o sursa foarte importanta de energie, apoi o forma de comunicare, putand transmite astfel, celor care vibreaza asemenea mie,t rairile mele interioare.
Toate melodiile imprimate pana acum ma reprezinta, sunt parte din viata mea, amintirile mele. De aceea, poate imi ia atit de mult timp sa scot acel album despre care multa lume ma intreaba; partea comerciala nu ma intereseaza, eu il privesc asemenea unui jurnal intim pe care la un moment dat il voi darui celor care ma iubesc, ca pe un dar de pret.
Unora,cintecele mele le par ""siropoase"", toate vorbind despre dragoste, dar asta sunt eu!
Asa sunt plamadita: iubind TRAIESC! Am nevoie de iubire, pentru a o putea darui la randul meu si aici, o alta definitie a fericirii asa cum o vad eu!
Prin fericire am intrat in alt subiect si prefer sa ma opresc.

Puteti asculta muzica Iulianei:Niciun comentariu: