Vino in fiecare joi de la ora 21:00 (ora RO) alaturi de mine la RADIO ROMANIA ON-LINE

joi, 10 iunie 2010

Radio Romania Online este un post de radio proaspat deschis pe piata posturilor de radio online din Romania. Desi se afla la inceput de drum, Radio Romania Online este un proiect indraznet ce-si propune promovarea muzicii romanesti si se bucura de un numar destul de mare de ascultatori din toate colturile lumii.
Fondatorul postului este Pintoi Laurentiu ( http://laurentiupintoi.wordpress.com ), cu o experienta vasta in managementul posturilor de radio, fiind o lunga perioada directorul postului de radio “Dor de Tara”. Alaturi de o echipa de moderatori profesionisti :Kostyn din Breaza, Cobra din Londra, Fulguletz_ din Italia, Marius din Caracal, Alex din Curtea de Arges, Alina si Alex din Italia, Geo din Bucuresti, de asemenea cu o vasta experienta in radio dar si cu o puternica echipa tehnica (Bogdan, Alina, Gheorghe, Iulia si Cristina).
Inca de la inceput postul se bucura de cateva colaborari si parteneriate media cum ar fi: Prezentarea colectiei Agentiei KAO Fashion de la EL TORIDO din Bucuresti a lui Carmen Plesea, sau parteneriat media al Teatrului de Revista “Constantin Tanase” ( www.teatrultanase.ro ), “Opera Comica pentru Copii” ( http://www.operacomica.ro/parteneri.htm ) dar si cu site-ul www.magazinauto.ro .


CHAT:

Pentru a asculta -> in winamp -> CTRL+L -> paste: http://77.36.67.149:8444/listen.pls
Aici puteti asculta 24/24 muzica romaneasca alaturi de o echipa remarcabila!NOI PUNEM PRET PE MUZICA!!

Niciun comentariu: